Verstegen PortalVerstegen. Fun For Food.

Verstegen Nieuwsbrief

MVO Prestatieladder

Duurzaamheid in de genen


Verstegen heeft zich als eerste Kruiden en Specerijen fabrikant en als 3e foodbedrijf in Europa gecertificeerd voor de MVO Prestatieladder niveau 4. Daarmee onderschrijft Verstegen belangrijke MVO-principes die onder meer betrekking hebben op het nemen van maatschappelijk verantwoordelijkheid, verantwoordelijkheid op het gebied van milieu transparantie en het respecteren van belangen van de stakeholders.

Over specerijen

Kruiden- en specerijenwijzer


De eerste beschrijvingen van kruiden en specerijen stammen uit de tijden van het Oude Egypte en werden ook al beschreven in verschillende vertellingen in de Bijbel. Altijd al benieuwd geweest naar de geschiedenis van kruiden en specerijen?

Fair Trade Peper

De eerste stappen zijn gezet in het volgende duurzaamheids project van Verstegen; Peper uit Banka. Verstegen koopt al haar hele bestaan, 125 jaar, alleen witte peper van het Indonesische eiland Banka, welke onder de naam Muntok peper verkocht wordt. Muntok is de naam van de oude haven van het eiland.

Lees verder

Nieuws

Verstegen meest duurzame MKB bedrijf in Zuid-Nederland

Op woensdagavond 11 juni heeft Manfred Lukkezen, Algemeen Directeur van Verstegen Spices & Sauces ‘De Gouden Lepel’ in ontvangst mogen nemen. De Gouden Lepel is de prijs voor het bedrijf dat door consumenten en een vakjury is gekozen tot meest duurzaam MKB levensmiddelenbedrijf in Zuid-Nederland.

lees verder

Landelijke brandweerwedstrijden bij Verstegen

Ieder jaar worden er in Nederland wedstrijden op regionaal niveau georganiseerd voor de brandweerkazernes in Nederland. De winnaars daarvan gaan door naar de landelijke finale. Dit jaar organiseert de brandweer van regio Rijnmond de finale. Vanwege de goede contacten, welke Verstegen heeft met de brandweer, is  gevraagd om hieraan mee te werken. Uiteraard heeft Verstegen toegezegd om dit te doen.

lees verder

Wegwerkzaamheden

Vanaf donderdag 1 mei tot en met eind augustus 2014 vindt fase 3 plaats van de werkzaamheden aan de Giessenweg. In verband met de aanleg van de rotonde onder het viaduct aan de industrieweg zal de route naar de Verstegen flat tijdelijk aangepast zijn. Tevens zullen de parkeermogelijkheden rondom de Verstegen flat ook beperkt zijn. Bezoekers kunnen hun auto nog steeds parkeren op de parkeerplaats van Verstegen.

lees verder